BLI ÅTERFÖRSÄLJARE
Ett samarbete med oss är enkelt, flexibelt och lönsamt.
Tillsammans med vårt smarta Super Retailer Concept, unika marknadsföringsstrategi och goda servicenivå har vi skapat ett komplett alternativ för dig som återförsäljare.

Ett vinnande koncept för alla där enkelhet, flexibelitet och hög lönsamhet står i fokus.
Vi har skapat ett komplett koncept för våra återförsäljare
LÄS MER OM VÅRT KONCEPT
VAD FÅR DU SOM ÅTERFÖRSÄLJARE ?
VI LEVERARAR FRAMFÖRALLT...
- Ett komplett koncept skapad för att ge dig som återförsäljare bästa förutsättningar!

- Snygga och tidlösa solglasögon med lågt pris. Lättsålda produkter med bra marginal!

- Snyggt, smidigt & smart displayställ som rymmer stor volym av produkter på liten butiksyta. Genererar hög lönsamhet!

- Coolt, roligt och attraktivt varumärke som är trendigt oavsett livsstil. Skapar köpintresse!

- Roliga tävlingar för era kunder. Ett roligt och spännande sätt att skapa intresse runt våra produkter!
VÅRA FÖRDELAR
Displaystället - Vårt displayställ är smart designat för att ta upp en så liten yta som möjligt i butiken, samtidigt som displaystället är snyggt och rymmer en stor volym produkter.

Produkten - Våra solglasögon är av högsta kvalite och har tidlös design. Solglasögonen finns i ett stort urval, i många roliga och fina modeller och färger. Våra solglasögon passar lika bra till båda könen, alla åldrar och livsstilar.

Varumärket - Vi har ett unikt marknadsförings- koncept som skapar och utvecklar ett roligt och coolt varumärke för solglasögon. Tidlös design och lågt pris på våra produkter sätter prägel på vårt varumärke.
Priset - Vi vill alltid erbjuda ett av marknadens bästa priser på våra produkter. Både till er som återförsäljare och konsument. Vi tycker att alla ska ha råd att bära SunBay solglasögon.

Tävlingar - Vi anordnar ofta roliga tävlingar för våra återförsäljare och konsumtenter. För att skapa ett attraktivt och spännande intresse runt våra produkter och vårt varumärke. Vi ger ett roligt mervärde till våra kunder.

Service - Vi vill alltid leverera högnivå på vår kundtjänst. Hos oss får du alltid personlig service. Vi arbetar flexibelt och är öppen för återförsäljarens och konsumentens önskemål.
Vill du bli återförsäljare?
KONTAKTA OSS